Voertuigvolgsysteem

Een voertuigvolgsysteem is dé manier om uw voertuigen op ieder moment van de dag in de gaten te houden. Aan de hand van de vele gegevens die worden verzameld vormt zich een overzichtelijk geheel met informatie over uw voertuigen. Hierbij kunt u denken aan het brandstofverbruik en de locatie van de auto’s waar een voertuigvolgsysteem in is geïnstalleerd. Heeft u graag meer inzicht in de bewegingen van uw auto’s, dan levert Business Track een voertuigvolgsysteem die nauwkeurig gegevens verzameld en voor u overzichtelijk weergeeft. Een flexibel voertuigvolgsysteem van Business Track is een verstandige investering die u veel oplevert.

Voertuigvolgsysteem van Business Track

Een voertuigvolgsysteem van Business Track is de meest flexibele manier om op ieder moment de status van uw voertuigen te bekijken. Het grote voordeel van een voertuigvolgsysteem van Business Track is het feit dat deze altijd up to date is en zodra deze is geïnstalleerd u er verder geen omkijken naar heeft. Kortom, een voertuigvolgsysteem van Business Track biedt u het gemak om altijd en overal inzicht in hebben in uw voertuiggegevens. Wilt u ook beschikken over zoveel gemak? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, plan een adviesgesprek of maak een afspraak voor een demonstratie!

Voertuigvolgsystemen in de auto

Voertuigvolgsystemen in de auto plaatsen is een steeds meer voorkomende manier om gegevens over de auto en het rijgedrag van de bestuurder te verzamelen. Door het plaatsen van voertuigsystemen in de auto weet u op ieder moment van de dag waar de voertuigen zich bevinden en waar deze naar onderweg is. Dat een voertuigvolgsysteem veel oplevert blijkt onder andere uit de gegevens die worden verzameld over het brandstofverbruik. Door deze gegevens te analyseren kan onder meer worden aangestuurd op efficiënter rijgedrag, waardoor de brandstofkosten kunnen gaan dalen. Onze voertuigvolgsystemen in de auto bieden naast het brandstofverbruik ook inzicht in:

  • Kilometerregistratie
  • Real live tracking van de auto
  • Routeweergave
  • Snelheidsgegevens met bijbehorende locatie
  • Verschillende rapporten over de rit en werkdag
  • Onderhoud

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief