Track en trace systeem

Een track en trace systeem voor auto’s en vrachtwagens is er in vele soorten en maten. Business Track onderscheidt zich hierin door meer dan alleen een voertuigvolgsysteem aan te bieden. Het track en trace systeem van Business Track geeft u namelijk veel meer (gedetailleerde) informatie naast dat u hiermee live uw voertuigen kunt volgen.

Wij hebben verschillende oplossingen voor een track en trace systeem, waarbij u verschillende opties krijgt. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om voor u het meest interessante track en trace systeem te kiezen, welke u de informatie geeft dat relevant is.

 

Met het track en trace systeem van Business Track is het mogelijk om vanzelfsprekend uw voertuigen te volgen. Dit kan zowel via een historie als live, zodat u precies weet waar uw voertuigen zich bevinden, hoe laat ze op locatie aankomen en welke route ze nemen.

 

Voertuigvolgsysteem inbouwen

Het track en trace systeem van Business Track is een compact apparaat, welke op een gemakkelijke wijze te gebruiken valt als het eenmaal is geïnstalleerd. Business Track is naast leverancier ook het adres voor een voertuigvolgsysteem inbouwen. Na aanschaf kunnen wij direct bij u op locatie het voertuigvolgsysteem inbouwen in de gewenste voertuigen.

Het voertuigvolgsysteem inbouwen gaat relatief snel en de bijbehorende software wordt vanuit Business Track op haar eigen platform onderhouden. Hierdoor heeft u na de aanschaf geen zorgen over specifiek onderhoud op dit vlak, want dat neemt Business Track allemaal voor haar rekening.

Wij vertellen u graag meer over een voertuigvolgsysteem inbouwen evenals alle mogelijkheden rondom het track en trace systeem, dat in praktisch elk voertuig toepasbaar is. U kunt hiervoor contact opnemen, wij staan u graag te woord en vertellen u alles wat u wilt weten. Daarnaast demonstreren wij graag bij u op locatie alle mogelijkheden, hiervoor kunt u een afspraak maken.

Meer informatie Contact

Aanvullend hierop kan u een bepaalde chauffeur koppelen aan een voertuig, kilometerstanden ijken, snelheden meten en meer. Kortom, het track en trace systeem is in de basisvorm een uitstekend middel om continu op de hoogte te zijn van al het vervoer dat voor u op dat moment op pad is.

Neem contact met ons op, wij zullen voor u de tijd nemen en het track en trace systeem nader toelichten, zodat u precies weet welke opties wij u kunnen bieden. Op korte termijn een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden afgestemd op uw wensen ontvangen? Dat kan natuurlijk ook, vraag daar geheel vrijblijvend een offerte voor aan.

Contact Offerte aanvragen

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief