Track and Trace auto

Track en trace is tegenwoordig nauwelijks meer weg te denken. Met alle GPS mogelijkheden kunnen diverse objecten live gevolgd worden. Denk hierbij aan pakketjes, telefoons, grote leveringen, maar natuurlijk ook auto’s en vrachtwagens individueel. Business Track is uw oplossing voor track en trace auto. Met deze systemen kunt u op een gemakkelijke wijze de auto volgen via GPS en daarbij tevens een reeks aan additionele informatie uitlezen.

BusinessTrack garandeert u:

  • Persoonlijk contact
  • Advies & installatie op locatie
  • Flexibele pakketten
  • Maandelijks opzegbaar

Vanaf 3 voertuigen kunt u al een gratis pilot aanvragen. Maak kennis met BusinessTrack voor een groener en efficiënter wagenpark.

 
Pilot op locatie

Gemakkelijk uw auto volgen

Het track en trace auto systeem biedt standaard informatie over de gereden kilometers, de route op de kaart, snelheden, locatierapportage, een onderhoudsschema en meer. Kortom, u kunt op een gemakkelijke manier uw auto volgen via GPS en u weet precies wat er gedurende een rit gebeurt met uw voertuig. Dat is ideaal om bij veel voertuigen de coördinatie goed op elkaar af te stemmen, waardoor de manier van efficiënt werken aanzienlijk toeneemt en wat dus een kostenbesparing op kan leveren. De mogelijkheden van het track en trace auto systeem van Business Track zijn daarbij dankzij ons eigen platform zeer uitgebreid met betrekking tot het bieden van gedetailleerde informatie.

Auto volgen via GPS

Bij een track en trace auto systeem van Business Track kunt u uw auto volgen via GPS. Hiervoor heeft u hardware, software en een GPRS-abonnement nodig. Business Track levert u alle middelen om op een handige manier uw auto te volgen via GPS. Wij zullen het voertuigvolgsysteem inbouwen in uw voertuig, ook wel de ‘Black Box‘ genoemd.

Na de installatie heeft u via ons webplatform, een website, toegang tot alle informatie die uit deze Black Box komt en hiermee kunt u dus live uw auto volgen via GPS. Het laatst stukje, de GPS, daarvoor dient u een abonnement af te sluiten en vanzelfsprekend zal Business Track ook dat voor u in orde maken.

Totaalleverancier Track & Trace systemen

Business Track is totaalleverancier van een track en trace auto systeem en wij zullen dit van A tot Z voor u verzorgen, zodat u op zeer gemakkelijk wijze uw auto kunt volgen via GPS. Binnenkort uw auto volgen via GPS? Maak een afspraak met Business Track, wij komen bij u langs om u alles te vertellen over de mogelijkheden en wij bieden daarbij tevens een demonstratie.

Komt u liever bij ons langs? Geen enkel probleem, maakt u wel eerst even een afspraak? Weinig tijd, maar toch interesse? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen. Er staat altijd een medewerker voor u klaar die u alles vertelt wat u wilt weten.

 

Neem contact op met BusinessTrack

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief