Temperatuurregistratie

De temperatuurregistratie is een nieuwe feature die beschikbaar is op uw voertuigvolgsysteem. Bij het vervoeren van voedingsmiddelen en andere temperatuurgevoelige waren mag temperatuurregistratie niet ontbreken. Vooral wanneer u net als Business Track streeft naar de hoogste kwaliteit. Met het plaatsen van onze apparatuur voor temperatuurregistratie in de voor u belangrijke ruimten, wordt op ieder moment de temperatuur geregistreerd en gecontroleerd. Dit gebeurt volledig aan de hand van door u bepaalde maatstaven. De continue registratie is direct online te monitoren vanaf iedere locatie.

Temperatuurregistratie in uw voertuig biedt de volgende mogelijkheden:

  • Realtime temperatuur uit uw voertuig bekijken op kantoor
  • Rapportage van de temperatuur over een bepaalde tijdsperiode
  • Grafische weergave van de temperatuur over een bepaalde tijdsperiode
  • Historische weergave van de temperatuur per locatie
  • Waarschuwingssignaal & melding bij overschrijding van een zelf bepaalde grens

Business Track levert verschillende systemen voor temperatuurregistratie. Onze systemen voor temperatuurregistratie zijn beschikbaar voor draadloos, bedraad en mobiel in een box, koel- of vriescel.

Vraag informatie aan

Sensor-rapport

Meer weten over temperatuurregistratie in uw voertuig?

Voor meer informatie over temperatuurregistratie en andere mogelijkheden rondom de voertuigvolgsystemen van Business Track kunt u contact opnemen met onze medewerkers of direct een offerte aanvragen. Voor de meest betrouwbare gegevens komt u naar Business Track Nederland. Wij voldoen aan het keurmerk rittenregistratie, zijn specialist in automatische rittenregistratie en zijn u graag van dienst.

 

 

Kilometer administratie Automatische kilometerregistratie Ritregistratiesysteem Volgsysteem auto Fleetmanagement Voertuigvolgsysteem Rittenregistratie Belastingdienst bijtelling

Live temperatuur monitoring volgens HACCP normen

Temperatuur monitoring gedurende het vervoeren en bewaren van geconditioneerde middelen als groente, fruit en bloemen is van cruciaal belang. Wanneer deze middelen niet op de vereiste temperatuur worden vervoerd wordt de kwaliteit negatief beïnvloed. Bij continue temperatuur monitoring bent u op ieder moment op de hoogte van de temperatuur in de desbetreffende ruimte en kunt u ingrijpen indien nodig.

Sinds een jaar wordt van alle houders van de groothandels- en fabrikantenvergunning verwacht dat zij een GDP hebben geïnstalleerd en hiermee verschillende waarden actief monitoren. Temperatuur monitoring tijdens het vervoer is één van de vereisten waar deze handelaren mee te maken hebben. Business Track heeft meerdere oplossingen voor temperatuur monitoring onderweg.

Bekijk de mogelijkheden

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief