Stichting keurmerk ritregistratie

Betrouwbare registratie van uw kilometers meet u met een ritregistratiesysteem dat is voorzien van het Keurmerk RittenRegistratieSystemen (RRS). Dit keurmerk garandeert een juiste werking en output van uw registratiesysteem. Bij een auto van de zaak dient u door middel van een sluitende rittenregistratie aan te tonen dat u minder dan 500 privé-kilometers op jaarbasis heeft gereden. Zodra dit niet het geval is bent u verplicht bijtelling af te dragen. Automatische kilometerregistratie kan hierbij een handig hulpmiddel zijn.

Een ritregistratiesysteem met het Stichting Keurmerk Ritregistratie voldoet aan alle eisen die door de Belastingdienst gesteld worden. Dit betekent dat u beschikt over een deugdelijk systeem en niet voor verassingen komt te staan.

Offerte

stichting-keurmerk-ritregistratie

Tijdbesparen met het Keurmerk Kilometerregistratie

Automatische kilometerregistratie, voorzien is van het Keurmerk RittenRegistratie, is het ideale systeem om tijd te besparen en correcte gegevens te verzamelen. Dankzij deze ritregistratiesystemen beschikt u ten allen tijden over een sluitende kilometeradministratie. Bovendien is het direct mogelijk om aan te geven welke kilometers zakelijk en/of privé gereden zijn. Een systeem voorzien van het keurmerk kilometerregistratie voorkomt dat u aan het eind van het jaar alsnog bijtelling moet afdragen. Gereden routes en snelheden kunnen daarnaast direct worden geanalyseerd.

Meer informatie over Keurmerk RRS

Voor meer informatie over de Stichting Keurmerk Ritregistratie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoonnummer (020) – 368 16 96. Voor een registratiesysteem dat voldoet aan de eisen van Stichting Keurmerk Ritregistratie bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Wat betekent het RRS keurmerk?

Met behulp van een RittenRegistratieSysteem(RRS) wordt het aantal gereden kilometers automatisch bijgehouden en is uw administratie altijd up-to-date en digitaal. Deze automatische kilometerregistratie draagt bij aan het besparen van tijd voor uw administratie en betekent dat u altijd beschikt over cijfers die voldoen aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Alle gebruikers kunnen de gegevens direct of periodiek online uitlezen. Het Keurmerk voor Rittenregistratie zegt iets over de werking en output van het ritregistratiesysteem. De Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen is onafhankelijk en deelt de keurmerken uit. Zij staan onder toezicht van de Raad van Toezicht die ook op andere keurmerkstichtingen toeziet.

Het belang van de Stichting Keurmerk Ritregistratie

Een van de randvoorwaarden die van toepassing zijn op de Stichting Keurmerk Ritregistratie is dat uitsluitend ritregistratiesystemen het Keurmerk kunnen verkrijgen wanneer zij voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnormen. Er is continu overleg met branchepartijen en de overheid om de eisen van deze systemen af te stemmen. Om de garantie te kunnen blijven bieden vindt er periodieke controle plaats of leveranciers nog aan de eisen en normen voldoen. Zodra een leverancier niet voldoet aan de gestelde eisen wordt het keurmerk ingetrokken.

Omdat de stichting niet eenmalig, maar bij herhaling controleert, is de kwaliteit van het Keurmerk gewaarborgd. Business Track Nederland beschikt over een Keurmerk en is om die reden een betrouwbare leverancier van ritregistratiesystemen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief