Accuraat en overzichtelijk de rittenregistratie bijhouden

Ondernemers die de beschikking hebben over bedrijfsauto’s, hebben te maken met verschillende belastingregels. Eén van deze regels is dat er een rittenregistratie bijgehouden moet worden als er niet privé met de bedrijfsauto gereden wordt. Dat is een vereiste, maar kan erg veel tijd kosten als u dit met de hand moet bijhouden. Zeker als u beschikt over meerdere bedrijfsauto’s.

Ook bestaat het risico dat er fouten insluipen en dat kan vervelende gevolgen hebben, denk bijvoorbeeld aan een naheffing. Een rittenregistratie op orde houden is dus erg belangrijk, mede omdat u moet kunnen aantonen dat alle ritjes voor zakelijke doeleinden zijn gemaakt. Om fouten te voorkomen en het u gemakkelijk te maken, kunt u kiezen voor het volledig geautomatiseerde rittenregistratie systeem van Business Track.

Uw voordelen:

  • Rapportage online en via e-mail
  • Schakelaar privé/zakelijk beschikbaar
  • Voldoet aan eisen Belastingdienst
  • Overzichtelijke en efficiënte software

Met het rittenregistratie systeem van Business Track, kunt u op gemakkelijke wijze precies alle ritten inzien, waar dan ook ter wereld. Dit volgens een efficiënt rapportage systeem dat opgebouwd is volgens de eisen van de Belastingdienst. Wel zo gemakkelijk, niet waar? Kom meer te weten over het rittenregistratie systeem van Business Track en laat u overtuigen van het gemak.

Meer informatie

Rittenregistratie

Geniet van diverse voordelen

Het rittenregistratie systeem van Business Track biedt u louter voordelen. U heeft niet langer te maken met een berg van bonnetjes en losse papieren die voor de registratie van belang zijn. U werkt met één gemakkelijk systeem dat u alle overzicht geeft die u nodig heeft. U kunt alles gemakkelijk en snel terugvinden en het is volgens de normen van de Belastingdienst.

Belangrijker nog, het rittenregistratie systeem van Business Track is dermate praktisch dat het vooral veel tijd bespaart. Tijd besparing resulteert vervolgens automatisch in kostenbesparing. Kortom, kies voor het efficiënte rittenregistratie systeem van Business Track voor gemak en overzichtelijkheid.

Uitgebreide mogelijkheden

Het rittenregistratie systeem is één van de veelgebruikte producten van Business Track, maar het beperkt zich niet alleen tot de registratie van de ritten die met de bedrijfsauto’s worden gemaakt. In aanvulling hierop bieden wij tevens hoogwaardige track & trace apparatuur aan.

Met dit systeem kunt u precies zien waar uw bedrijfsauto’s uithangen, wat hun gemiddelde snelheid is, de gereden route, het aantal kilometers, onderhoudsschema’s en nog veel meer. Ook dit systeem is uiteraard geheel geautomatiseerd, wat het gebruik natuurlijk erg praktisch maakt.

Meer weten over wat Business Track voor u en uw wagenpark kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden toe te lichten. Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij kijken uit naar uw bericht of telefoontje!

Afspraak maken

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief