Plus temperatuur

Bij het vervoeren van diverse producten is het essentieel om de temperatuur te monitoren, denk bijvoorbeeld aan voedingsmiddelen en medicijnen. Dit kan uiteraard door het plaatsen van een logger, welke achteraf uitgelezen wordt, maar is het niet makkelijker en beter om de temperatuur online en live te volgen? Op die manier kan er direct actie ondernomen worden als de waardes buiten uw kritische grenzen komen.

Naast het standaard uitgebreide volgsysteem, is het mogelijk om temperatuursensoren te koppelen aan onze Track & Trace units, dit geldt zowel voor koel- als voor vrieswensen. Uiteraard zijn er verschillende eisen en wensen en daarom bieden wij ook verschillende oplossingen.

Meer weten

  1. Bedraad
    Aan onze unit worden één of meerdere sensoren bedraad gekoppeld. Dit is vaak het makkelijkste als de Track & Trace unit dicht in de buurt geïnstalleerd kan worden van de plek waarvan u de temperatuur wenst te monitoren.
  2. Draadloos
    Als de afstand tussen de Track & Trace unit en de te monitoren ruimte(s) wat groter is, is een draadloze oplossing ideaal. Dit doen we door RFID-tags met temperatuurmeting in de ruimte(s) te plaatsen. Deze sturen hun waardes door naar een receiver, gekoppeld aan de unit. Daarnaast is het mogelijk om een draadloze deursensor toe te voegen, zodat u precies weet wanneer een deur open en dicht is geweest.
  3. Koppelen met een bestaand koelsysteem
    Een derde optie is onze Track & Trace unit direct aan te sluiten op een bestaand koelsysteem met reeds geïnstalleerde sensoren, dit doen we bijvoorbeeld bij Euroscan of Carrier. Op deze manier heeft u geen extra investering in aparte sensoren of tags, maar heeft u exact dezelfde waarde als de chauffeur in de wagen op zijn display ziet.

 

Bij alle opties heeft u uiteraard de beschikking over notificaties, hetgeen inhoudt dat u een alarmmelding ontvangt bij het overschrijden van vooraf ingestelde grenzen, bijvoorbeeld tussen 2 en 8 graden, 15 en 25 of bij vrieswaardes.

Daarnaast is alle informatie zowel online als in rapportagevorm historisch in te zien. Hiermee heeft u de mogelijkheid om (naar uw klant) aan  te tonen dat u voldaan heeft aan de gewenste condities van transport en zijn discussies verleden tijd.

Dus onder aan de streep een geautomatiseerde online oplossing, zodat de controles direct up-to-date zijn.

Vraag informatie aan Offerte aanvragen

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief