Partners

Uiteraard kunnen wij het niet alleen en hebben ook wij een aantal partners nodig waar we mee samen werken om aan uw wensen te voldoen. De afgelopen jaren hebben wij samen met deze partners geïnvesteerd in onze totaaloplossingen, zodat we samen aan de gestelde eisen kunnen voldoen.

Hieronder de diverse partners waar wij mee samenwerken.

KPN:

In onze opinie nog steeds de telecom provider met het best dekkende netwerk. Daarnaast werkt KPN samen met verschillende roaming partners in het buitenland, zodat we ook daar verzekerd zijn van een optimaal netwerk. Tevens hebben wij via het online KPN-platform rechtstreeks beheer over al onze simkaarten, zodat aanpassingen met enkele muisklikken voor u in orde te maken zijn. Om deze redenen zijn wij blij en trots dat wij Business Partner van KPN zijn.

meer lezen

Rmoni:

Rmoni ontwikkelt en produceert -onder andere- oplossingen op het gebied van draadloze registratie voor de temperatuur. Gezien de aanwezige kennis over de HACCP- en de GDP- eisen, zijn wij blij dat we met deze systemen kunnen koppelen. www.rmoni.com

Continental – VDO

Continental is als leverancier van systemen en componenten voor remmen, motoren, chassis, instrumentatie, infotainment, voertuigelektronica, banden en elastomeren, één van de toonaangevende bedrijven in de automobielindustrie wereldwijd. Het merk VDO is onderdeel van de Businesss Unit Commercial Vehicles & After Market van Continental en richt zich onder andere op producten en systemen voor tachografen, (remote) download en boordcomputers. Middels deze samenwerking kunnen wij onze klanten op een breed vlak bedienen.

Garmin:

Garmin is wereldwijd een toonaangevende leverancier van navigatie systemen, welke producten maken voor in auto’s, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en sportbeoefening. Middels een koppeling met de Garmin Fleet Management Interface (FMI) wordt de navigatie een verlengstuk van onze oplossing en fungeert deze naast navigatie als terminal. Kijk ook eens op www.garmin.com/nl/solutions.

Beta9:

Het software bedrijf wat verantwoordelijk is voor de website waar u alle gegevens inzichtelijk heeft. Met bijna 20 jaar software-ervaring, waarvan ruim 10 jaar op het gebied van Tracking & Tracing, is maatwerk uiteraard geen probleem.www.betanine.be

Offerte aanvragen Contact

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief