Online kilometerregistratie maakt het u gemakkelijk

Een online kilometerregistratie is zoveel malen gemakkelijker dan bonnetjes verzamelen, briefjes bijhouden en handmatig wekelijks de registratie bijwerken. De administratie bijhouden van zakelijke reizen die gemaakt worden met bedrijfsauto’s, kunnen voor een hoop rompslomp zorgen. Het is voor de Belastingdienst van belang dat u deze administratie op orde heeft. Heeft u dit niet op orde, dan kan u voor een vervelende verrassing komen te staan in de vorm van een naheffing.

Beschikt u over meerdere bedrijfsauto’s? Dan is het handmatig bijhouden erg tijdrovend en ook een foutje wordt veel sneller gemaakt. Maar het is niet langer nodig om alles met de hand te doen, want een online kilometerregistratie is hierin uw oplossing. Door een geautomatiseerd systeem voor de rittenregistratie, zal de verwerking van deze informatie geheel digitaal plaatsvinden. Dat scheelt u ontzettend veel tijd ten opzichte van alles met de hand bijhouden.

De online kilometerregistratie zal alle noodzakelijke informatie verzamelen en overzichtelijk archiveren. Het voldoet hierbij aan de eisen van de Belastingdienst, zodat u achteraf niet geconfronteerd wordt met een vervelende naheffing.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan. Dit kan enkel een online kilometerregistratie zijn, maar ook een compleet track & trace systeem. Bij dit laatste systeem kan u tevens zien wat de gereden route is, waar uw auto’s zich bevinden en nog veel meer. Neem zeker even een kijkje bij al onze mogelijkheden en laat u uitgebreid informeren.
 
Vanaf 3 voertuigen kunt u al een gratis pilot aanvragen. Maak kennis met BusinessTrack voor een groener en efficiënter wagenpark.
 

Online kilometerregistratie

Het nut van online kilometerregistratie

Het praktische nut van online kilometerregistratie is dat alles geautomatiseerd zal plaatsvinden. U kunt live informatie bekijken van al uw voertuigen wat nadien wordt gearchiveerd. Zodoende kan u ook altijd terugkijken wat de gereden afstand is en meer. Maar dat is lang niet alles, online kilometerregistratie geeft u ook inzicht op de gereden snelheden, de route, rijstijl en nog veel meer.

Kortom, u ziet precies waar uw wagenpark uithangt en wat er mee gebeurt. Dankzij het geautomatiseerde systeem kan u tevens snel en gemakkelijk rapportages uitdraaien. Zodra de Belastingdienst op de stoep staat, kan u met een muisklik alle correcte informatie aanbieden zonder dat u zich daar verder zorgen over hoeft te maken. Wel zo prettig, nietwaar?

Uw voordelen op een rijtje:

  • Duidelijke en overzichtelijke registratie van de ritten
  • Efficiënte software die u altijd kunt bereiken
  • U bespaart tijd en geld
  • Business Track denkt flexibel mee in gerichte oplossingen

Business Track heeft ook voor u een passende oplossing

Business Track is gespecialiseerd in online kilometerregistratie en voorziet al jaren ondernemingen van praktische software en bijbehorende hardware. Voor elke ondernemer is het overstappen van een analoge registratie naar een digitale registratie per definitie een voordeel. Tijdbesparing is het belangrijkste effect en dat levert automatisch een kostenbesparing op. Zeker als u over een flink wagenpark beschikt.

Business Track kijkt daarom graag met u naar de mogelijkheden omtrent de online kilometerregistratie en wat voor u van belang is. Wij bieden u nadien een sluitende offerte, geheel afgestemd op uw onderneming, wensen en wagenpark. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op voor of een offerte of een afspraak. Graag gaan wij met u kijken waar er winst te behalen valt.

Offerte aanvragen

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief