Keurmerk rittenregistratie

Het keurmerk rittenregistratie is veelzeggend over de kwaliteit van uw rittenregistratiesysteem en uw leverancier. Het keurmerk rittenregistratie is ingevoerd om zowel de Belastingdienst, de gebruikers en de werkgevers zekerheid te bieden over de betrouwbaarheid van de gegevens uit de verschillende ritregistratiesystemen.

Het grote voordeel van een keurmerk rittenregistratie is dat u een sluitend bewijs met de Belastingdienst kunt overleggen. Dit voorkomt een eventuele naheffing die zou kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Wel zal u met het keurmerk rittenregistratie moeten aangeven op welk moment het voertuig voor een zakelijke rit of voor een privé rit wordt gebruikt. Bij Business Track vindt u enkel betrouwbare ritregistratiesystemen die voldoen aan het keurmerk rittenregistratie. Wij voldoen aan alle normen en worden daar regelmatig op gecontroleerd. Neem direct contact op voor meer informatie over het keurmerk rittenregistratie of het aanvragen van een offerte.

Offerte

Keurmerk ritregistratie

De verschillende aanbieders van ritregistratiesystemen moeten voldoen aan het keurmerk ritregistratie. De grote verschillen tussen verschillende systemen heeft er toe geleidt dat het keurmerk ritregistratie is ingevoerd en uiteindelijk resulteert in een juiste administratie. Met een sluitende ritregistratie kunt u bij de Belastingdienst bewijzen dat u niet meer dan 500 privékilometers hebt gereden. Zowel voor de gebruiker als voor de werkgever is het keurmerk ritregistratie een groot voordeel.

Wanneer u gebruik wilt maken van een ritregistratiesysteem dat voldoet aan het keurmerk ritregistratie installeren wij een Black Box in uw voertuig. Deze Black Box is niet zichtbaar en indien gewenst enkel te bedienen met een schakelaar om aan te geven of u zakelijke of privé kilometers gaat rijden. Vervolgens worden de afgelegde routes opgeslagen en online opgeslagen zodat u en uw werkgever op iedere locatie een rapportage kan raadplegen. Doordat onze systemen voldoen aan het keurmerk ritregistratie bent u ervan verzekerd dat de rapportage voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Meer over rittenregistratie keurmerken

Voor meer informatie over ritregistratiesystemen en het keurmerk rittenregistratie kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Ook kunt u direct contact opnemen voor het aanvragen van een offerte en informatie over belastingdienst bijtelling. Wij zijn u graag van dienst met de nieuwste en meest betrouwbare en up-to-date ritregistratie.

Contact opnemen

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief