Hoe het werkt

BusinessTrack geeft u op ieder moment van de dag een duidelijk en overzichtelijk beeld van alle werkzaamheden buiten de deur. Waar bevinden uw wagens zich, waar zijn ze op weg naar toe, hoe laat zullen ze arriveren, een compleet en helder overzicht dus.

De applicatie is webbased, wat voor u betekent dat alle onderdelen van de website via internet toegankelijk zijn, waar en wanneer u maar wilt. Bovendien zijn alle gegevens die via BusinessTrack beschikbaar komen, simpel en goedkoop in te passen in uw eigen automatiserings- en managementinformatiesystemen.

Verder lezen Gratis proefmaand aanvragen

 

 

 

 

 

 

Webbased applicatie: Uw wagenpark altijd inzichtelijk, waar u ook bent.

Voertuigvolgsystemen en rittenregistratie

In de markt heeft Tracking & Tracing een aantal verschillende namen (onder andere Fleetmanagement, Black Box, GPS (of GPRS) systeem, rittenregistratie, etc… Allen komen in de basis neer op dezelfde drie onderdelen:

 1. Hardware; De Black Box zelf, welke wordt geïnstalleerd in het voertuig.
 2. Website; Ook wel Webservices, de website waarmee u alle informatie tot uw beschikking heeft.
 3. GPRS-abonnement; Het versturen van de data vanuit de Black Box naar de server waar alle informatie op wordt geslagen.

Deze drie onderdelen bij elkaar zorgen ervoor dat u het voertuig live kunt volgen en dat alle informatie beschikbaar is. Uiteraard zijn er in de praktijk vaak extra eisen en wensen aan een systeem.  Deze nemen wij graag persoonlijk door, maar hieronder een greep uit de verschillende opties:

 • Navigatie/communicatie; middels een koppeling met een (Garmin)navigatie systeem, kunt u communiceren (berichten en taken met uw chauffeurs.
 • Temperatuurregistratie; zowel bedraad als draadloze sensoren geven uw continue inzicht in de temperatuur van uw lading.
 • Groen rijden/MVO; Online inzicht in het rijgedrag van de chauffeurs en het ge- verbruik van de wagens (brandstof en CO2)
 • CANbus; middels een koppeling met de FMS CAn van de (vracht)wagens, heeft u nog meer informatie uit het voertuig inzichtelijk.
 • Persoonsidentificatie; wie heeft wanneer in welk voertuig gereden.
 • Inputsignalen; wij kunnen elk signaal in de wagen meten wat aan- en uit kan, denk bijvoorbeeld aan de laadklep, schuifdeur of een noodknop.
 • Outputsignalen; naast het meten, kunnen we ook een en ander aansturen, bijvoorbeeld startblokkering op afstand.
 • Notificaties; ontvang een melding bij bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld een onder/overschrijding van de temperatuur, het starten van een wagen buiten gewenste tijden, een GEO-fence melding bij het binnen/uit rijden van een locatie.
 • Onderhoudsmelding; het is tijd voor een grote/kleine beurt, winterbanden, olie verversen, of de periodieke keuring.
 • Beheer zelf wie welke wagens mag zien en welke functionaliteiten beschikaar zijn.
 • Naast onze zeer uitgebreide standaard rapportages, is het uiteraard ook mogelijk om op maat een rapportage te maken.
 • Koppel met uw eigen systemen, middels onze webbased API.

Offerte aanvragen Contact

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief