GPS Voertuigvolgsysteem

De GPS voertuigvolgsystemen van Business Track bieden u ieder moment van de dag een duidelijke en overzichtelijk beeld van de locatie en prestaties van uw voertuig. Door het gebruik van een GPS van een GPS voertuigsysteem wordt een schat van objectieve informatie van uw voertuigen verzameld, welke inzicht bieden in onder meer het rijgedrag de bewegingen van de auto’s. Een GPS voertuigvolgsysteem van Business Track is een waardevolle investering die zichzelf zeker terugverdient. Wij leveren u graag de meest flexibele voertuigsystemen van Nederland.

GPS voertuigvolgsystemen van Business Track

GPS voertuigvolgsystemen van Business Track onderscheiden zich door voertuigsystemen aan te bieden op een platform. Hierdoor beschikt u altijd over de nieuwste versie, zijn er geen bijkomende kosten voor updates of licenties en hoeft u zelf niets te installeren. Vraag direct een offerte, adviesgesprek of demonstratie aan voor uw GPS voertuigvolgsysteem!

 

GPS volgsysteem

Een GPS volgsysteem biedt dé oplossing om uw eigen voertuigen in de gaten te houden. Met een GPS volgsysteem kunt u zien waar de auto’s zich bevinden en wat er met de auto’s gebeurt. Door de grote nauwkeurigheid van onze systemen worden alle gewenste gegevens voor uw beschikbaar. Daarbij kunt u denken aan fiscale registratie, het brandstofgebruik en rittenrapporten. Ons GPS volgsysteem is het meest flexibele GPS voertuigvolgsysteem dat verkrijgbaar is op de Nederlandse markt.
Een Business Track GPS volgsysteem geeft u inzicht in:

  • Registratie kilometers conform eisen Belastingdienst
  • Live volgen van uw voertuig
  • Route weergegeven op een kaart
  • Snelheidsgrafiek met bijbehorende locaties
  • Rittenrapport, stoprapport, werkdagrapport en locatierapport
  • Onderhoudsschema

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief