Fleetmanagement

Fleetmanagement is het volgen van positie en status van transportmiddelen via een software applicatie. Het systeem omvat commerciële voertuigen, zoals: auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. De uitgebreide functies van de software omvat onder andere voertuig tracking en het onderhoud van voertuigen. Daarnaast wordt de software applicatie vaak ingezet voor bedrijven die te maken hebben met logistiek en transportkosten. Door het gebruik van fleetmanagement worden transport en logistiek kosten geminimaliseerd.

Fleetmanagement systemen

Fleetmanagement systemen zorgen onder andere voor de verwerking van rij-, rust- en diensttijden en wachttijden. De belangrijkste functie in het systeem is het voertuig tracking component. Als er gebruik wordt gemaakt van GPS kan er extra informatie worden doorgegeven aan de fleetmanagement applicatie. Hierdoor kan bijvoorbeeld de snelheid en exacte locatie van het voertuig berekend worden.

Vraag informatie aan

fleetmanagement

Informatie Fleetmanagement

Bent u geïnteresseerd in fleetmanagement voor uw onderneming? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van deze systemen. Heeft u veel te maken met logistiek en transportkosten en u wilt de kosten graag minimaliseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Contact opnemen

Voordelen Fleetmanagement systemen

De kracht van fleetmanagement is dat alle data binnen één systeem centraal worden geregeld. Het systeem registreert contract- inzetgegevens, verwerken van mutaties en het inlezen en verwerken van facturen. Via de software applicatie worden alle voertuigen gemonitord en gemanaged. Het systeem is flexibel en wordt voor iedere klant op maat ingericht. Door het gebruik van een systeem worden uw logistiek en transportkosten geminimaliseerd.

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief