Belastingdienst bijtelling

Wanneer u wilt bewijzen dat u niet meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt, of in een lage bijtellingscategorie wil blijven, dient u voor de Belastingdienst een controleerbare rittenregistratie bij te houden. Op kalenderjaarbasis moet u kunnen overleggen welke ritten u heeft gereden en welke daarvan zakelijk of privé waren.

 

meer lezen

Informatie belastingdienst bijtelling

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de belastingdienst bijtelling en de Black Box? Neem dan contact op, Business Track helpt u graag.

Bijtelling belastingdienst

Worstelt u ook elk jaar met de rittenregistratie en belastingdienst bijtelling? Wilt u graag een eenvoudig systeem dat u al het werk uit handen neemt en een rapportage levert volgens de eisen van de belastingdienst? Voor de juiste belastingdienst bijtelling wordt er geadviseerd om dit door een geautomatiseerd rittenregistratiesysteem te laten registreren. Echter moet het systeem wel de juiste gegevens vermelden die aan de eisen van de belastingdienst voldoen, zodat de belastingdienst bijtelling juist is.

Met de Black Box van Business Track wordt het heel simpel en kunt u snel en eenvoudig rapportages maken waar en wanneer u maar wilt. Met de Black Box van Business Track heeft u nooit meer zorgen over de belastingdienst bijtelling.

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief