Automatische kilometerregistratie

Bij Business Track vindt u sluitende en betrouwbare systemen voor automatische kilometerregistratie. Sinds de automatische kilometerregistratiesystemen van Business Track dé standaard zijn geworden in vele voertuigen is veel administratieve rompslomp in de vorm van bonnetjes en briefjes verleden tijd. Wanneer u gebruik maakt van automatische kilometerregistratie beschikt u over een sluitend systeem dat volledig voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. Zo komt u nooit meer voor verassingen te staat en bent u altijd op de hoogte van de status van uw auto en de auto’s van uw werknemers.

De voordelen van automatische kilometerregistratie van Business Track:

  • Live informatie over al uw voertuigen
  • Historisch overzicht: route, snelheid, rijstijl, etc.
  • Snelheidsgrafiek met locatie
  • Beheer over alle voertuigen
  • Onderhoudsmeldingen plannen
  • Rapportages over de autoprestaties en het rijgedrag
  • Investeren naar wens, met of zonder maandelijkse kosten

Kortom een geheel overzicht over alle gegevens die u inzicht geven over de prestaties van uw auto’s. Vraag direct naar de mogelijkheden van automatische kilometerregistratie door Business Track.

Bekijk de mogelijkheden

Maak gebruik van de kilometerregistratiesystemen van Business Track

Kilometerregistratiesystemen van Business Track onderscheiden zich door deze aan te bieden op een overzichtelijk platform en het keurmerk rittenregistratie. Hierdoor beschikt u altijd over de nieuwste versie, hoeft u zelf niets te installeren en zijn er geen bijkomende kosten. Vraag direct een offerte aan voor uw kilometerregistratiesysteem, door onderstaand formulier in te vullen!

 

Altijd up-to-date met de online kilometerregistratie

Wanneer u kiest voor automatische kilometerregistratie van Business Track kiest u tegelijkertijd ook voor online kilometerregistratie. Bij al onze systemen wordt een kastje, Black Box, in uw voertuig geplaatst. Vervolgens bieden wij met onze website een platform aan waarop overzichtelijke rapportages van uw auto’s staan. Het derde onderdeel is een GPRS abonnement, welke als functie heeft om alle data direct naar één van onze servers te versturen, waar wij de informatie opslaan. Deze drie onderdelen dragen bij aan de online kilometerregistratie. Bij online kilometerregistratie heeft u op ieder moment live inzicht in alle informatie over uw auto’s. De basissystemen kunnen worden uitgebreid met talrijke opties als temperatuurregistratie, groen rijden, onderhoudsmeldingen en meer.

Het grote voordeel van online kilometerregistratie is het feit dat u altijd en overal kunt beschikken over up-to-date informatie. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van online kilometerregistratie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief