TEMPERATUUR – VELDBOER EENHOORN

Recent heeft Veldboer Eenhoorn te Zwaag er voor gekozen om hun wagens uit te rusten met het systeem van BusinessTrack. Naast het reguliere volgsysteem, zijn de wagens ook uitgerust met online temperatuurregistratie. Hiermee kunnen zij live de temperatuur in de gaten te houden van de koel- en compartimenten in de (vracht)wagens.

 

Week brief 18-02

 

Naast het standaard uitgebreide voertuigvolgsysteem hebben zij extra tot hun beschikking:

  • Live de temperatuur uit het voertuig op kantoor
  • De historische temperatuur in een rapportage
  • De historische temperatuur in een grafiek
  • Historisch bekijken wat de temperatuur op welke locatie is geweest
  • Alarmmelding bij het overschrijden van een vooraf bepaalde grens

 

Indien u ook behoefte heeft aan een online temperatuuroplossing, wij leveren dit bedraad, draadloos, als mobiele oplossing in een box en op uw koel / vries-cellen op vaste locaties. Indien u zelf aan de eisen van de HACCP moet voldoen, voorzien wij uiteraard ook in de jaarlijkse kalibratie van de sensoren met bijbehorend certificaat.

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie of een persoonlijk adviesgesprek.

Onze keurmerken

Navigatie

Oplossingen

Contactgegevens

Meld u aan voor onze nieuwsbrief